Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm2,8" (143 ppi)
Camera2,0 megapixel
Foto T-Mobile Vairy Text II 1 Foto T-Mobile Vairy Text II 2

Inleiding

De T-Mobile Vairy Text II is T-Mobile's uitvoering van de Alcatel OT-806 en is de opvolger van de T-Mobile Vairy Text (Alcatel OT-800). Belangrijkste vernieuwing is dat dit model nu naast een qwerty-toetsenbord ook over een 2,8-inch touchscreen beschikt. Verder is deze budgetvriendelijke messaging-telefoon uitgerust met GPRS/EDGE, WiFi en Bluetooth. Voor entertainment kan je rekenen op een mediaspeler, een 2-megapixel camera, apps voor Facebook en Twitter en de Palringo-app om mee the Pingen. De T-Mobile Vairy Text II heeft 70MB geheugen dat uitbreidbaar is met een microSD-geheugenkaart. In T-Mobile's Vairy-serie zijn verder onder meer de T-Mobile Vairy Text Mini en de T-Mobile Vairy Touch II verkrijgbaar.

Apparaat & afmetingen

De T-Mobile Vairy Text II is een messaging-toestel met touchscreen met een gewicht van 105 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 11,90 x 5,90 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 1000 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 726 uur. De T-Mobile Vairy Text II is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De T-Mobile Vairy Text II ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Vairy Text II kan je relatief snel mobiel internetten dankzij de EDGE ondersteuning. EDGE wordt op dit moment in Nederland echter niet meer ondersteund. Daardoor ben je aangewezen op het veel tragere GPRS. In het buitenland is EDGE nog wel populair. Met de T-Mobile Vairy Text II kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De T-Mobile Vairy Text II heeft 70 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Vairy Text II heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de T-Mobile Vairy Text II kan je zowel audio (MP3, WAV en AAC+) als video (MP4 en H.263) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Vairy Text II is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De T-Mobile Vairy Text II heeft een ingebouwde camera met een 2.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De T-Mobile Vairy Text II is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.000 kleuren). Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels.

Prijzen en beoordelingen T-Mobile Vairy Text II

Van de T-Mobile Vairy Text II staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de T-Mobile Vairy Text II beschikbaar.

Specificaties T-Mobile Vairy Text II

Algemeen
ProductT-Mobile Vairy Text II
Aankondiging2010
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht105 gram
Afmetingen119,0 x 59,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag70 MB + microSD
Scherm
Scherm2,8" (143 ppi)
Resolutie240 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera2,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidEDGE
DualSIM
VerbindingUSB