Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm10,1" (218 ppi)
Camera8,1 megapixel
Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 1 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 2 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 3 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 4 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 5 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 6 Foto Sony Xperia Z2 Tablet 16GB WiFi 7
De Sony Xperia Tablet Z2 is een degelijke en fraaie tablet, maar we zouden graag zijn slanke en lichte formaat hebben ingeruild voor een betere scherm en krachtigere speakers.
trustedreviews.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet heeft veel positieve punten, zoals waterbestendigheid, een dunner en lichter design, een hoge kwaliteit constructie en een krachtige Snapdragon 801-processor. De brede schermrand is een erg groot nadeel.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet is een verbetering ten opzichte van de originele Xperia Z Tablet. De Z2 Tablet is krachtig, licht en onverstelbaar dun. Het design is echter niet functioneel: de schermranden zullen te breed zijn voor veel gebruikers, maar niettemin blijft deze tablet een aanrader.
t3.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet is een krachtige en goed uitgebalanceerde tablet, die alleen een betere schermkwaliteit had moeten hebben om met de beste tablets te kunnen concurreren.
techradar.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet is een prachtige dunne en lichte Android-tablet met een levendig display en een goede accuduur in een waterbestendige behuizing.
laptopmag.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet is een stijlvolle en krachtige Android-tablet, maar aangezien van het superslanke design is er weinig dat deze tablet onderscheidt van de concurrentie.
pcmag.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 Tablet is een prachtige tablet die dun, licht en waterbestendig is. Het scherm is niet zo goed als van de iPad Air of van sommige Samsung-tablets en ook ontbreekt de stylus-support die je wel op de Galaxy Note-serie vindt, maar het is wel een zeer krachtige tablet met ondersteuning van Sony's uitgebreide multimedia-mogeijkheden, van films tot muziek en games. Hoewel het geen hele grote update is ten opzichte van de originele Xperia Z Tablet, toont de Z2 Tablet wel aan dat Sony een speler is om rekening mee te houden in de high-end tabletmarkt.
mobilechoiceuk.com | februari 2014