Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm3,5" (280 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Sony Xperia U 1 Foto Sony Xperia U 2
De Sony Xperia U is een prima keuze als je niet per se een smartphone met een groot display hoeft. Het toestel is net zo snel en krachtig en heeft dezelfde functionaliteiten als grotere Android-modellen - die twee of drie keer zo duur zijn. De enige zwakke punten zijn de waardeloze videoprestaties en het zeer beperkte (niet-uitbreidbare) geheugen.
techradar.com | februari 2012

De Sony Xperia U is een van de beste smartphones die wij hebben gezien in zijn (lage) prijsklasse. Voor een beperkte prijs krijg je een degelijk toestel met betere prestaties dan sommige van zijn duurdere concurrenten. Daarnaast heeft de Xperia U een fantastisch scherm en een accuduur van twee dagen. De enige minpunten zijn het beperkte geheugen en de gedateerde software, maar een Android (4.0)-update staat al in de planning.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia U is een slimme, maar teleurstellende smartphone. Meest teleurstellend zijn de lompe stijl, de korte accuduur en de slechte geheugenopties.
t3.com | februari 2012

De Sony Xperia U Android-smartphone is goedkoop, vrolijk en schattig. Maar je moet er niet te veel van eisen en voor mensen met grote handen is het toestel wellicht te klein.
cnet.co.uk | februari 2012

De Sony Xperia U is compact genoeg om een broekzak te passen en dankzij het scherpe display en de dual-core is het ook een prima mini-mediamachine die capabel games en video's draait.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De Sony Xperia U is niet perfect, maar dat hoeft ook niet voor zijn bijzonder aantrekkelijke prijs. Het toestel is compact, maar het scherm is groot genoeg voor alle kernactiviteiten van een smartphone. Dankzij de dual-core processor is de Xperia U ook snel genoeg. Daarnaast is het toestel eenvoudig in gebruik. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een budget-telefoon.
trustedreviews.com | februari 2012