Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm2,2"
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Sony NW-A25HN 1 Foto Sony NW-A25HN 2 Foto Sony NW-A25HN 3

Inleiding

De Sony NW-A25HN is een High-Res audiospeler.áDoor muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op CD en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. DeáDSEE-HX-technologieáschaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.áS-Master HX reproduceertáde subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een complete luisterervaring.áMet Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen even je compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en je bent klaar voor het streamen van je muziek via Bluetooth. Je kan ook nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth via het menu met instellingen van je apparaat als NFC-support ontbreekt. Tot slot kan de Sony NW-A25HNátot wel 50 uur lang mee in de mp3-modus of tot wel 30 uur met hi-res audio. Dit model heeft 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), Sony voert ook de identieke Sony NW-A27HN met 64GB geheugen. Beide modellen komen inclusief oordopjes met ruisonderdrukking.

Prijzen en beoordelingen Sony NW-A25HN

Van de Sony NW-A25HN staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sony NW-A25HN beschikbaar.

Specificaties Sony NW-A25HN

Algemeen
ProductSony NW-A25HN
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht66 gram
Afmetingen109,0 x 44,0 x 9,0 mm
Scherm
Scherm2,2"
Resolutie320 x 240px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag16 GB + microSD
Uitbreidbaar
Audioformaten
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingmicroUSB