Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 1.6
Opslag MB
Scherm4,0" (224 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Sony Ericsson XPERIA X3 1

Inleiding

De Sony Ericsson XPERIA X3 Rachael of Infinity lekte in de zomer van 2009 uit. In de winter van 2009 verscheen het toestel officieel als de Sony Ericsson XPERIA X10. De X10 is het eerste XPERIA-model met Google's Android-besturingssysteem.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson XPERIA X3 is een Android-smartphone met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De gebruikstijd van de hangt af van de mate van gebruik. De Sony Ericsson XPERIA X3 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson XPERIA X3 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de XPERIA X3 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Sony Ericsson XPERIA X3 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De XPERIA X3 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de Sony Ericsson XPERIA X3 kan je zowel audio (MP3, WAV en AAC) als video (MPEG4) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Sony Ericsson XPERIA X3 heeft een ingebouwde camera met een 8.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Sony Ericsson XPERIA X3 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (16.777.216 kleuren). Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 400 pixels. De Sony Ericsson XPERIA X3 draait op Android 1.6. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 1.6 Donut biedt ten opzichte van 1.5 verbeterde zoekweergaven en camera-applicaties. Vanaf deze versie wordt verder Google Maps Navigation ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Sony Ericsson XPERIA X3

Van de Sony Ericsson XPERIA X3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sony Ericsson XPERIA X3 beschikbaar.

Specificaties Sony Ericsson XPERIA X3

Algemeen
ProductSony Ericsson XPERIA X3
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 1.6
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend + microSD
Scherm
Scherm4,0" (224 ppi)
Resolutie800 x 400px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB