Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens SP65 1 Foto Siemens SP65 2 Foto Siemens SP65 3

Inleiding

De SP65 is een degelijke zakelijke telefoon zonder poespas. Belangrijkste gemis is een ingebouwde camera. Hier heeft Siemens bewust voor gekozen omdat bedrijven steeds minder blij zijn met al die camera's bij het personeel.

Apparaat & afmetingen

De Siemens SP65 is een zakelijke basic telefoon met een gewicht van 98 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,90 x 4,80 x 1,80 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 300 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 250 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens SP65 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de SP65 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens SP65 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens SP65 heeft 11 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern RS MMC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De SP65 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en IRDA (infrarood).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens SP65 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 132 x 176 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens SP65

Van de Siemens SP65 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens SP65 beschikbaar.

Specificaties Siemens SP65

Algemeen
ProductSiemens SP65
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht98 gram
Afmetingen109,0 x 48,0 x 18,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag11 MB + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie132 x 176px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB