Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,3 megapixel
Foto Siemens CFX65 1 Foto Siemens CFX65 2 Foto Siemens CFX65 3 Foto Siemens CFX65 4

Inleiding

Je moet er van houden laten we maar zeggen. De CFX65 heeft een afwijkend design. Meest in het oog springend is de kleurstelling van het toestel. Afhankelijk van de lichtinval verandert de kleur van het toestel. Voorzien van VGA camera.

Apparaat & afmetingen

De Siemens CFX65 is een smartphone met een gewicht van 88 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,70 x 4,80 x 2,30 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 200 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens CFX65 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de CFX65 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens CFX65 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens CFX65 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De CFX65 heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De CFX65 heeft geen ingebouwde mp3-speler. De CFX65 heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt. De Siemens CFX65 heeft een ingebouwde camera met een 0.30 megapixel resolutie. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens CFX65 is uitgerust met een CSTN kleurenscherm (65.536 kleuren). CSTN (Color Super-Twist Nematic) zijn kleurendisplays die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Sharp en die gebruik maken van rode, groene en blauwe filters om kleuren te tonen. Deze technologie is nog goedkoper dan de veelgebruikte TFT-schermtechnologie en wordt dan ook voornamelijk gebruikt op budget-telefoons. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 128 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens CFX65

Van de Siemens CFX65 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens CFX65 beschikbaar.

Specificaties Siemens CFX65

Algemeen
ProductSiemens CFX65
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht88 gram
Afmetingen97,0 x 48,0 x 23,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie128 x 128px
SchermsoortCSTN
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB