Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens CF62 1 Foto Siemens CF62 2 Foto Siemens CF62 3

Inleiding

Een bijzonder leuke beginners telefoon. Twee aparte displays, polyfone geluiden, MMS en GPRS. Daar kan je tegenwoordig wel mee voor de dag komen dachten we!

Apparaat & afmetingen

De Siemens CF62 is een smartphone met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 8,20 x 4,50 x 2,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 220 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 300 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens CF62 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de CF62 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens CF62 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens CF62 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Siemens CF62 met je PC te verbinden heb je een speciale Siemens datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens CF62 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 130 x 130 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens CF62

Van de Siemens CF62 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens CF62 beschikbaar.

Specificaties Siemens CF62

Algemeen
ProductSiemens CF62
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen82,0 x 45,0 x 22,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie130 x 130px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee