Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens A75 1 Foto Siemens A75 2 Foto Siemens A75 3

Inleiding

De A-serie is een reeks eenvoudige telefoons van Siemens. De A75 is een uitgebreide versie van de A70. Grootste verschil is het ingebouwde kleurenscherm met 4096 kleuren en de GPRS ondersteuning. Verder niet al te veel features maar wel een lage prijs.

Apparaat & afmetingen

TOESTEL_UC is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De afmetingen van de telefoon zijn 0,00 x 0,00 x 0,00 mm. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 250 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 230 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens A75 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de A75 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens A75 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens A75 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Siemens A75 met je PC te verbinden heb je een speciale Siemens datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens A75 is uitgerust met een CSTN kleurenscherm (4.096 kleuren). CSTN (Color Super-Twist Nematic) zijn kleurendisplays die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Sharp en die gebruik maken van rode, groene en blauwe filters om kleuren te tonen. Deze technologie is nog goedkoper dan de veelgebruikte TFT-schermtechnologie en wordt dan ook voornamelijk gebruikt op budget-telefoons. Dit scherm heeft een resolutie van 101 x 80 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens A75

Van de Siemens A75 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens A75 beschikbaar.

Specificaties Siemens A75

Algemeen
ProductSiemens A75
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

GewichtNee
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie101 x 80px
SchermsoortCSTN
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee