Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,1 megapixel
Foto Sharp GX10 1 Foto Sharp GX10 2 Foto Sharp GX10 3

Inleiding

Ook Sharp heeft de Nederlandse markt betreden. De GX10 wordt door Vodafone op de markt gebracht om Live! diensten te gebruiken. Met ingebouwde camera, kleurenscherm en polyfone ringtones.

Apparaat & afmetingen

De Sharp GX10 is een telefoon met een gewicht van 107 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,40 x 4,80 x 2,60 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 200 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 150 uur.

Bel- & datafuncties

De Sharp GX10 ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de GX10 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Sharp GX10 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Sharp GX10 heeft geen intern geheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Om de Sharp GX10 met je PC te verbinden heb je een speciale Sharp datakabel nodig.

Multimedia

De GX10 heeft geen ingebouwde mp3-speler. De GX10 is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Sharp GX10 heeft een ingebouwde camera met een 0.10 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Sharp GX10 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Prijzen en beoordelingen Sharp GX10

Van de Sharp GX10 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sharp GX10 beschikbaar.

Specificaties Sharp GX10

Algemeen
ProductSharp GX10
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht107 gram
Afmetingen94,0 x 48,0 x 26,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
Camera0,1 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee