Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Samsung YP-T8 1 Foto Samsung YP-T8 2

Inleiding

Design wordt steeds belangrijker bij mp3-spelers en de nieuwe spelers zien er steeds cooler uit. Zo ook de YP-T8 reeks van Samsung. Op het oog hebben deze flashspelers meer weg van een telefoon dan een mp3-speler, maar niets is minder waar. De YP-T8's zijn zeer complete mediaspelers, waarmee je zowel muziek kan luisteren als films en foto's kan bekijken.

Apparaat & afmetingen

De Samsung YP-T8 is een flash mp3-speler met een gewicht van 55 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,30 x 4,50 x 1,60 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 29 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Samsung YP-T8 heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Samsung YP-T8 sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Samsung YP-T8 kan je MP3, WMA en OGG muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 128 x 160 pixels. Deze Samsung is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Samsung YP-T8

Van de Samsung YP-T8 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung YP-T8 beschikbaar.

Specificaties Samsung YP-T8

Algemeen
ProductSamsung YP-T8
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht55 gram
Afmetingen83,0 x 45,0 x 16,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie128 x 160px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, OGG
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0