Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm1,8"
OSToesteleigen
Opslag4 GB
WiFi
Foto Samsung YP-S3 1 Foto Samsung YP-S3 2 Foto Samsung YP-S3 3 Foto Samsung YP-S3 4

Inleiding

De Samsung YP-S3 (of kortweg Samsung S3) is een compacte MP3-speler met kleurenscherm en ondersteuning van video. Naast foto's kan je er dus ook gemakkelijk filmpjes op bekijken. De Samsung YP-S3 komt in edities met 4GB en 8GB intern geheugen. De speler heeft geen uitbreidbaar geheugen. De mp3-/mediaspeler beschikt wel over FM-radio en vijf bijgeleverde games. De Samsung S3 is er in vijf kleuren: zwart, wit, roze, groen en blauw. Elke media player heeft bijpassende screensavers met LED-lichteffecten die op de maat van de muziek in het display oplichten. De Samsung YP-S3 werd tegelijkertijd bekend met de compacte Samsung YP-S2.

Apparaat & afmetingen

De Samsung YP-S3 is een compacte mp3-speler met een gewicht van 53 gram. De afmetingen van de speler zijn 4,40 x 9,50 x 1,00 centimeter. De Samsung YP-S3 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, wit, groen en zwart.

Geheugen en connectivity

De Samsung YP-S3 is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 4 GB en 8 GB. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Samsung YP-S3 sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Samsung YP-S3 kan je zowel audio (MP3 en WMA) als video (MPEG) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 1,8\" scherm met een resolutie van 176 x 220 pixels. Deze Samsung is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Samsung YP-S3

Van de Samsung YP-S3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung YP-S3 is door ÚÚn bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,2. Lees in het Samsung YP-S3 testoverzicht de test

Specificaties Samsung YP-S3

Algemeen
ProductSamsung YP-S3
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

Gewicht53 gram
Afmetingen44,0 x 95,0 x 10,0 mm
Scherm
Scherm1,8"
Resolutie176 x 220px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
VideoformatenMPEG
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB