Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Samsung Yepp New D 1 Foto Samsung Yepp New D 2 Foto Samsung Yepp New D 3 Foto Samsung Yepp New D 4

Inleiding

Met de New D (ook wel Techno Yepp) brengt Samsung weer een complete speler op de markt. Grappig detail van deze speler is dat de FM tuner zich in de afstandsbediening bevindt en niet in de Yepp zelf.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Yepp New D is een mp3-speler met een gewicht van 71 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,90 x 7,10 x 2,10 centimeter. De speeltijd van de 2 AAA batterijen bedraagt (onder ideale omstandigheden) 8 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Samsung Yepp New D heeft 64 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SmartMedia geheugen beschikbaar. De Samsung Yepp New D sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Samsung Yepp New D kan je MP3 muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Samsung is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Samsung Yepp New D

Van de Samsung Yepp New D staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Yepp New D beschikbaar.

Specificaties Samsung Yepp New D

Algemeen
ProductSamsung Yepp New D
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht71 gram
Afmetingen89,0 x 71,0 x 21,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag64 MB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB