Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm3,0" (155 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Marvel 1

Inleiding

De Samsung S5560 Marvel, ook wel de Samsung Star WiFiVE S5560, is een compacte touchscreen-telefoon net als andere modellen in Samsungs S-serie, zoals de Corby (S3650), Star (S230) en de Preston (S5600). Aan de laatste is de Marvel het meest verwant: ook dit model heeft namelijk behoorlijke complete specificaties met WiFi en een 5 megapixel camera. Uiteraard wordt er op de Samsung WiFiVE S5560 ook weer gebruik gemaakt van Samsungs bekende TouchWiz-interface.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Marvel is een touchscreen-telefoon met een gewicht van 95 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,80 x 5,20 x 1,30 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 570 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 620 uur. De Samsung Marvel is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Samsung Marvel ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Marvel kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Samsung Marvel kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Samsung Marvel heeft 78 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Marvel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de Samsung Marvel kan je zowel audio (MP3, WAV en eAAC+) als video (MP4, H.263 en H.264) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Marvel is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De Samsung Marvel heeft een ingebouwde camera met een 5.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Samsung Marvel is uitgerust met een TFT kleurenscherm (265.000 kleuren). Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels.

Prijzen en beoordelingen Samsung Marvel

Van de Samsung Marvel staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung Marvel is door ÚÚn bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,0. Lees in het Samsung Marvel testoverzicht de test

Specificaties Samsung Marvel

Algemeen
ProductSamsung S5560 Marvel
Aankondiging2009
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht95 gram
Afmetingen108,0 x 52,0 x 13,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag78 MB + microSD
Scherm
Scherm3,0" (155 ppi)
Resolutie240 x 400px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB