Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,3" (256 ppi)
Camera16,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 1 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 2 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 3 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 4 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 5 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 6 Foto Samsung Galaxy S4 Zoom 7
De Samsung Galaxy S4 Zoom is een uitstekende hybride smartphone/camera. Het is een degelijke mid-range smartphone en de camera levert goede prestaties. Het toestel is niet voor iedereen geschikt, maar als je het idee goed vindt, zal je zeker weg zijn van de S4 Zoom.
trustedreviews.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een toestel dat we graag zouden willen aanprijzen, maar we betwijfelen of hier op de markt vraag naar is. Als het camera- of het smartphone-element van het toestel beter was, of als de prijs lager was geweest, was de S4 Zoom wellicht het overwegen waard geweest. Maar nu is het gewoon de combinatie van een slechte compactcamera en een matige mid-range smartphone voor een hoog prijskaartje.
techradar.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een goed concept, maar de uitvoering laat te wensen over. Ondanks de positieve punten (die er wel zijn) blijft het gevoel overheersen dat we niet met een camera aan ons oor willen bellen. Daarnaast biedt de Nokia Lumia 1020 een grotere, hoge resolutie sensor zonder de lompe bouw van de S4 Zoom.
pocket-lint.co.uk | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom heeft een bijzonder grote, uitstekende zoomlens in wat verder anders een slanke smartphone was geweest. Het is behoorlijk lomp, maar als je veel foto's wil nemen, is het het wel waard.
t3.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een krachtige camera met uitgebreide mogelijkheden om het beste plaatje vast te leggen. Maar de grote 10-voudige zoomlens maakt deze Android-smartphone ook zwaar en lastig vast te houden.
laptopmag.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom is meer een camera met smartphone-functionaliteiten dan andersom.
mobilechoiceuk.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een interessante hybride Android-smartphone en -camera, maar het is geen praktische vervanging voor je huidige telefoon of camera.
pcmag.com | juni 2013