Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S4 Active 1 Foto Samsung Galaxy S4 Active 2 Foto Samsung Galaxy S4 Active 3 Foto Samsung Galaxy S4 Active 4
De Samsung Galaxy S4 Active biedt waterbestendigheid, een luidere speaker en een beter afleesbaar display in zonlicht voor dezelfde prijs als de originele Galaxy S4.
laptopmag.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active combineert de succesvolle Galaxy S4 met een waterbestendige behuizing, maar de camera stelt teleur.
pcmag.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active heeft een opvallender design dan de originele Galaxy S4, is bijna even snel en is waterdicht. Dankzij de Aqua Modus kan je onder water foto's maken, maar deze modus is niet eenvoudig te bedienen. Als je een smartphone met hoge fotokwaliteit zoekt - die werkelijk robuust is -, is de S4 Active toch wat beperkt.
cnet.de | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active heeft veel positieve kanten. De hardware is uitstekend en het beste punt is natuurlijk de waterbestendigheid, waardoor je niet meer hoeft te vrezen dat je telefoon nat wordt. Een leuke extra optie is de mogelijkheid om foto's onder water te maken.
pocket-lint.co.uk | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active biedt net als de originele Galaxy S4 een 5-inch Full HD-display en een zeer krachtige quad-core processor. Fijn is dat dit model ook waterbestendig is, zodat je kan bellen in de regen. Als je ooit een mobieltje mee onder de douche hebt willen nemen, is dit nu je kans.
cnet.co.uk | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active is een krachtige Android-telefoon met veel functionaliteiten, die waterbestendig is. Maar het is geen echte robuuste telefoon en de camera is niet zo goed als van de originele Galaxy S4.
trustedreviews.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active biedt de meeste functionaliteiten van de originele Galaxy S4 in een robuuste, waterbestendige behuizing.
mobilechoiceuk.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active heeft een prettig design, een krachtige processor en IP67-certificaat, wat betekent dat hij stof- en waterbestendig is. Het toestel voelt echter robuuster aan dan hij in werkelijkheid is: de rubberen randen zijn niet meer dan een design-element.
t3.com | juni 2013

De Samsung Galaxy S4 Active is een zeer krachtige smartphone die prima geschikt is voor extreme activiteiten, zoals zwemmen en baden - maar deze markt is wel erg beperkt.
techradar.com | juni 2013