Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm4,0" (233 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S3 mini 1 Foto Samsung Galaxy S3 mini 2 Foto Samsung Galaxy S3 mini 3 Foto Samsung Galaxy S3 mini 4 Foto Samsung Galaxy S3 mini 5 Foto Samsung Galaxy S3 mini 6
De Samsung Galaxy S3 mini is bedoeld als een mid-range, goedkoper alternatief van de originele Galaxy S3. Maar er zijn betere budget-smartphones.
mobilechoiceuk.com | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini ziet er uit als de originele Galaxy S3, maar alle elementen die het origineel zo'n topper maakte, zijn verdwenen. Het grootste pluspunt is dan ook de prijs, die vele malen lager is dan van de originele S3.
t3.com | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini ziet er goed uit en de processor is in orde, maar de basistaken worden onverwacht enigszins moeizaam uitgevoerd. De accuduur is echter wel prima.
pocket-lint.co.uk | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini heeft een design dat lijkt op van de originele Galaxy S3, maar heeft een significant tragere processor. Dankzij Android Jelly Bean is de gebruikservaring nog altijd prettig, maar het scherm en de camera kunnen zich niet meten aan de grote S3. Ook de prijs is te hoog.
cnet.co.uk | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini is een erg prettig toestel. Het toestel voldoet aan vrijwel alle eisen en de prijs is redelijk. Als dit toestel tegelijkertijd met de grote Galaxy S3 was gelanceerd, was het een interessante optie geweest. Nu is echter de LG Nexus 4 [niet in Nederland te koop red.] een betere keuze.
techradar.com | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini ziet er uit als de originele Galaxy S3, maar is duidelijk kleiner. Ook de processor is langzamer dan van zijn grote voorbeeld en het display en processor zijn eveneens niet op het niveau van het origineel. Wel wordt de nieuwste Android Jelly Bean-versie standaard meegeleverd. Maar al met al is de Galaxy S3 mini te duur - zeker in vergelijking met de veel goedkopere LG Google Nexus 4.
cnet.de | oktober 2012

De Samsung Galaxy S3 mini voelt een beetje als een toevoeging aan de Galaxy-serie waar de Zuid-Koreaanse fabrikant niet erg zijn best op heeft gedaan. Samsung lijkt vooral te willen cashen met de bekende Galaxy S3-merknaam. Maar de S3 miniheeft slechts halfslachtige specificaties en prestaties en staat in de schaduw van zijn grote broer.
trustedreviews.com | oktober 2012