Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm4,0" (233 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S Advance 1 Foto Samsung Galaxy S Advance 2
De Samsung Galaxy S Advance passeert de concurrerende HTC One Vop elk terrein. De hardware is veel beter, het scherm is groter en fraaier, er is meer geheugen, het toestel is veel krachtiger en je krijgt een degelijke webcam. In het voordeel van de HTC One V is echter dan weer dat HTC's toestel geleverd wordt met Android 4.0 en de Beats Audio-technologie ondersteunt. Maar dat is niet genoeg om de Galaxy S Advance ook maar te evenaren.
reghardware.co.uk | February 2012

De Samsung Galaxy S Advance is bedoeld voor een marktsegement met enorm veel concurrentie. Het toestel valt daar vooral op dankzij de hardware en de aantrekkelijke prijs, maar niet door de software.
techradar.com | February 2012

De Samsung Galaxy S Advance is een verbeterde versie van de Galaxy S, en ziet eruit als een kleinere Galaxy S2. Het toestel heeft een superhelder Super AMOLED-display, maar de verdere specificaties zijn niet heel bijzonder. Niettemin kunnen de specs er prima mee door voor een mid-range model. Alleen jammer dat Android 4.0 nog ontbreekt.
cnet.co.uk | February 2012

De Samsung Galaxy S Advance is een uitstekende Android all-rounder met typische Samsung-kenmerken, zoals sociale netwerkfunctionaliteiten en goede, efficiente prestaties.
mobilechoiceuk.com | February 2012

De Samsung Galaxy S Advance biedt een goed allround pakket. Dankzij de dual-core processor zijn de prestaties degelijk, het scherm is uitstekend en de camera is ook niet slecht. Het probleem is alleen dat er er betere smartphones (zoals Samsungs eigen Galaxy S2) zijn voor dezelfde prijs.
trustedreviews.com | February 2012