Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm5,6" (265 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Note 2 1 Foto Samsung Galaxy Note 2 2 Foto Samsung Galaxy Note 2 3 Foto Samsung Galaxy Note 2 4 Foto Samsung Galaxy Note 2 5
De Samsung Galaxy Note 2 verbetert de formule van de Note-serie op enkele belangrijke terreinen. Het toestel ziet er mooier uit, de stylus voelt beter en de technologie heeft een flinke upgrade gekregen. Helaas is deze tweede editie wel iets duurder.
trustedreviews.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 heeft een fraai design, een krachtige processor, een goede accuduur en meer functionaliteiten dan een Zwitsers zakmes. De Note 2 is goedkoper dan de 16GB iPhone 5 en is vergeleken bij Apple's nieuwe smartphone (met al zijn problemen) een koopje.
reghardware.co.uk | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is dankzij het nog grotere scherm en de zeer krachtige quad-core processor een ideale smartphone voor iedereen die een groot scherm het allerbelangrijskte vindt.
cnet.co.uk | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is een prima niche-apparaat. Het toestel doet alles wat het doet tot in perfectie - en met gratie, klasse en maximale functionaliteit. Als je op zoek bent naar een grote smartphone of een kleine tablet is er geen betere keuze dan de Note 2.
techradar.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is fantastisch. Het formaat is wellicht niet logisch en voor de hand liggend, maar Samsung heeft niettemin een apparaat weten te maken dat veel meer biedt dan een kleine telefoon en dat ook nog eens de meeste tablets overbodig maakt. Door het grote formaat is de Note 2 niet voor iedereen geschikt, maar het is wel een van de beste Android-apparaten op de markt.
pocket-lint.co.uk | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is op vrijwel alle fronten een verbetering van de originele Note. Dit tweede model doet meer met het zeer grote formaat. Vooral het op de S3 geinspireerde design, de verbeterde integratie van de S-Pen en de snellere prestaties (dankzij de quad-core processor en Android 4.1 Jelly Bean) zijn zeer goed.
t3.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is de koning van de smartphone met grote display: het toestel combineert een quad-core processor en enorm verbeterde S-Pen functionaliteiten met veel innovatieve nieuwe functionaliteiten.
laptopmag.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is heel iets anders dan de Galaxy S3, die het antwoord was op de iPhone. De Note 2 is meer een old-schoolachtige PDA met stylus-input om notities en schetsen mee te maken. De Note 2 heeft dezelfde telefoon-capaciteiten als de S3, maar met enigszins snellere prestaties en een veel groter scherm (waardoor de Note 2 echter weer niet met één hand is te bedienen).
pcadvisor.co.uk | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is een unieke en briljant gemaakte smartphone. Maar de bijzondere grootte en specificaties maken het ook meteen een nicheproduct.
mobilechoiceuk.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is voorzien van een quad-core processor, een groot en prachtig display en veel functionaliteiten. Het is de beste smartphone met een groot display op de markt. Als je een telefoon zoekt die ook functioneert als tablet, ben je bij de Note 2 aan het goede adres.
pcmag.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 is groot en krachtig en perfect voor iedereen die een krachtige smartphone zoekt. Maar het toestel is waarschijnlijk minder geschikt voor casual gebruikers en voor iedereen die veel belt.
tabletpcreview.com | augustus 2012

De Samsung Galaxy Note 2 heeft alle goede eigenschappen van de originele Note, met daarbij nieuwe functies van de Samsung Galaxy S3. Daarmee haal je een complete smartphone in huis, die draait op Android Jelly Bean, en ook als 4G/LTE-model beschikbaar is. Als je kan leven met het grote formaat is de Note 2 Samsungs beste smartphone.
cnet.de | augustus 2012