Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Samsung Galaxy Gear 1 Foto Samsung Galaxy Gear 2 Foto Samsung Galaxy Gear 3 Foto Samsung Galaxy Gear 4 Foto Samsung Galaxy Gear 5 Foto Samsung Galaxy Gear 6 Foto Samsung Galaxy Gear 7 Foto Samsung Galaxy Gear 8
De Samsung Galaxy Gear is het apparaat dat smartwatches naar de voorgrond brengt, maar het is niet het apparaat dat de massa zal overtuigen om een smartwatch te nemen. De beperkte compabiliteit met Samsungs telefoons is een groot nadeel en daarmee is de Gear een niche-in-een-niche-product. De Gear kent niet genoeg support, is te duur en voelt aan als een overhaast product, dat niet is uitgebracht om zijn ware potentieel te bereiken, maar alleen om de concurrentie voor te blijven.
trustedreviews.com | januari 2010

De Samsung Galaxy Gear heeft een voornaam probleem en dat is dat het product nog niet helemaal klaar is voor de markt. Het is wellicht een uitstekend additioneel product voor de Samsung Galaxy Note 3, maar in eerste instantie is dat ook de enige telefoon waarmee het product compatibel is. Er komen wel meer toestellen, maar het is wachten op die compabiliteit. Ook de app-support is gebrekkig en daardoor zijn notificaties niet altijd even nuttig.
pocket-lint.co.uk | januari 2010

De Samsung Galaxy Gear toont de ontwikkeling van het smartwatch-concept, maar het apparaat is te duur, te beperkt en in de huidige vorm te moeilijk in gebruik.
pcmag.com | januari 2010

De Samsung Galaxy Gear doet niets vreselijk verkeerd, maar maakt ook op geen enkel punt indruk. Het is goed dat Samsung iets innovatiefs heeft proberen te doen, maar wij wachten liever op een Galaxy Gear Mini met een lager prijskaartje.
techradar.com | januari 2010

De Samsung Galaxy Gear levert notificaties, een camera en voicecalls op je pols, maar de hoge prijs en beperkte smartphone-compabiliteit zijn grote nadelen.
laptopmag.com | januari 2010

De Samsung Galaxy Gear gaf ons nooit het gevoel dat we hem echt nodig hadden. Eigenlijk werd hij zelfs steeds nuttelozer naarmate wij hem meer gebruikten. De notificaties - het primaire gebruik - zijn basaal, de apps zijn schaars en de voice-smarts zijn teleurstellend.
t3.com | januari 2010