Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Samsung Galaxy Gear 2 1 Foto Samsung Galaxy Gear 2 2 Foto Samsung Galaxy Gear 2 3 Foto Samsung Galaxy Gear 2 4 Foto Samsung Galaxy Gear 2 5 Foto Samsung Galaxy Gear 2 6 Foto Samsung Galaxy Gear 2 7 Foto Samsung Galaxy Gear 2 8 Foto Samsung Galaxy Gear 2 9 Foto Samsung Galaxy Gear 2 10
De Samsung Galaxy Gear 2 is dankzij veel kleine verbeteringen een betere smartwatch dan de originele Galaxy Gear, maar het is nog altijd niet fantastisch. De gezondheids- en fitnessfunctionaliteiten zijn goed en zodra S Health eenvoudig is, is het interessant om te zien hoe het verder zal gaan. Maar al met al is het niet genoeg om de hoge prijs te rechtvaardigen.
mobilechoiceuk.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 is veel beter dan het origineel, maar de Galaxy Gear 2 Neo biedt slechts iets minder mogelijkheden voor veel minder geld.
techradar.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 kent verschillende verbeteringen, maar het blijft nog altijd een onovertuigende smartwatch. Later dit jaar verwachten we betere Android Wear-watches.
trustedreviews.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 is absoluut een upgrade van originele Gear, met veel nieuwe functionaliteiten (inclusief hartslagmeter), waarmee Samsung de lat voor de concurrentie weer wat hoger legt. Het is echter nog maar de vraag of de Gear 2 de beste smartwatch van het moment is.
t3.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 biedt veel functionaliteiten en het is indrukwekkend wat Samsung allemaal in het apparaatje heeft weten te verwerken. Het design is fraai, de navigatie is prettig en het display is helder, levendig en reageert goed. Toch lijkt het al met al meer een staaltje om technologisch vernuft te tonen dan om echt aan gebruikers tegemoet te komen. De Galaxy Gear 2 Neo is meer plastic-achtig, maar heeft wel een veel aantrekkelijkere prijs.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 smartwatch is een flinke verbetering ten opzichte van het origineel, maar het apparaat is nog altijd te duur en zal slechts een beperkte groep gebruikers aanspreken.
pcmag.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear 2 heeft een aantrekkelijkere prijs dan zijn voorganger en een ingebouwde hartslagmonitor, maar bespaart je niet genoeg tijd voor de prijs.
laptopmag.com | februari 2014