Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm3,5" (165 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Fame 1 Foto Samsung Galaxy Fame 2 Foto Samsung Galaxy Fame 3 Foto Samsung Galaxy Fame 4 Foto Samsung Galaxy Fame 5
De Samsung Galaxy Fame wil een budget-toestel zijn, maar dat is aan de prijs niet te zien. De telefoon is traag, gebrekkig en heeft een matig scherm en dat is onacceptabel gezien het prijskaartje. Tenzij de prijs nog verder naar beneden gaat, kan je beter verder kijken.
trustedreviews.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Fame ziet er fraai uit, is goedkoop en heeft een degelijke camera. Maar de trage prestaties en het gebrekkige scherm zijn teleurstellend. Tenzij je per se een Galaxy-telefoon wil, kan je je geld beter besteden.
cnet.co.uk | februari 2013

De Samsung Galaxy Fame biedt te weinig voor een te hoge prijs. De prestaties zijn gebrekkig, het scherm heeft een teleurstellend lage resolutie en de accuduur is amper bovengemiddeld. Bij de concurrentie krijg je veel meer waar voor je geld.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De Samsung Galaxy Fame is een goedkoop Galaxy-model, dat direct te zien is aan de trage processor, het kleine scherm en het beperkte geheugen. De processor kan het wisselen tussen homescreens nog aan, maar de camera of grotere apps opstarten gaat frusterend traag. De prijs is echter wel laag.
techradar.com | februari 2013