Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm4,0" (200 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Beam 1 Foto Samsung Galaxy Beam 2 Foto Samsung Galaxy Beam 3
Samsung verdient complimenten voor het lef om een niche-product als de Samsung Galaxy Beam op de markt te brengen. Maar al met al is het maar een middelmatige smartphone en wij zijn er nog niet van overtuigd dat de projector-functionaliteit echt iets toevoegt.
techradar.com | February 2012

De Samsung Galaxy Beam probeert eens wat anders en daar verdient Samsung complimenten voor. De projector is niet van fantastische kwaliteit, maar is wel een toffe gimmick. Toch is dit model alleen voor je geschikt als je per se een projector op je telefoon wil, want verder is het maar een smartphone van gemiddelde kwaliteit.
cnet.co.uk | February 2012

De Samsung Galaxy Beam heeft een projector die uitstekend werkt en daarmee is deze Android 2.3 telefoon meer dan een gimmick.
mobilechoiceuk.com | February 2012

De Samsung Galaxy Beam heeft een goed werkende projector-functie, maar de prijs is wel erg veel hoger dan van de technisch bijna gelijke Samsung Galaxy S Advance. Daarnaast heeft de Beam een LCD- in plaats van een AMOLED-display en moet je het nog doen met Android 2.3 in plaats van Android 4.0.
reghardware.co.uk | February 2012