Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Rio Nitrus 1

Inleiding

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt komt Rio zeer sterk terug met 4 nieuwe spelers. De Nitrus is een even groot als een gemiddelde flash-speler, maar is uitgerust met een 1,5 GB harddisk. Een echte concurrent voor de iPod mini!

Apparaat & afmetingen

De Rio Nitrus is een mini-harddisk mp3-speler met een gewicht van 80 gram. De afmetingen van de speler zijn 7,80 x 6,30 x 1,60 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 16 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Rio Nitrus heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Rio Nitrus sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Rio Nitrus kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 96 x 64 pixels. Deze Rio heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Rio Nitrus

Van de Rio Nitrus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Rio Nitrus beschikbaar.

Specificaties Rio Nitrus

Algemeen
ProductRio Nitrus
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht80 gram
Afmetingen78,0 x 63,0 x 16,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie96 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0