Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Rio Karma 1

Inleiding

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt komt Rio zeer sterk terug met 4 nieuwe spelers. De Karma is de eerste harddiskspeler van Rio. Met de 20 GB aan ruimte kan je voorlopig wel uit de voeten. Meest opvallende feature is een netwerkaansluiting.

Apparaat & afmetingen

De Rio Karma is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 171 gram. De afmetingen van de speler zijn 7,00 x 7,80 x 2,80 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 15 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Rio Karma heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Rio Karma sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Rio Karma kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 160 x 28 pixels. Deze Rio heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Rio Karma

Van de Rio Karma staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Rio Karma beschikbaar.

Specificaties Rio Karma

Algemeen
ProductRio Karma
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht171 gram
Afmetingen70,0 x 78,0 x 28,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 28px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0