Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Rio Chiba 1 Foto Rio Chiba 2

Inleiding

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt komt Rio zeer sterk terug met 4 nieuwe spelers. De Chiba is het instapmodel en combineert een afwijkend maar fraai design met leuke features. Verkrijgbaar in 128 en 256 MB.

Apparaat & afmetingen

De Rio Chiba is een flash mp3-speler met een gewicht van 50 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,80 x 6,10 x 2,00 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 18 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Rio Chiba heeft 128 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SD en MMC geheugen beschikbaar. De Rio Chiba sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Rio Chiba kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 96 x 64 pixels. Deze Rio is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Rio Chiba

Van de Rio Chiba staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Rio Chiba beschikbaar.

Specificaties Rio Chiba

Algemeen
ProductRio Chiba
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht50 gram
Afmetingen68,0 x 61,0 x 20,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie96 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag128 MB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB