Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Rio Carbon 1 Foto Rio Carbon 2 Foto Rio Carbon 3 Foto Rio Carbon 4

Inleiding

De Carbon van Rio moet de concurrentie aangaan met de iPod Mini. De iPod Mini is sinds dag één een succes, Apple kan de enorme vraag naar Mini's zelfs niet aan. Rio hoopt dit succes enigzins te evenaren met de iets lichtere Carbon.

Apparaat & afmetingen

De Rio Carbon is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 91 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,40 x 6,40 x 1,50 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 20 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Rio Carbon heeft 5 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Rio Carbon sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Rio Carbon kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Rio is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Rio Carbon

Van de Rio Carbon staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Rio Carbon beschikbaar.

Specificaties Rio Carbon

Algemeen
ProductRio Carbon
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht91 gram
Afmetingen84,0 x 64,0 x 15,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag5 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB