Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto PocketBook Aqua 1 Foto PocketBook Aqua 2

Inleiding

De PocketBook Aqua is een waterbestendige e-reader met een 6-inch eInk Pearl-display en WiFi-ondersteuning.áHet eInk-scherm weerkaatst of vervaagt niet in de zon en is dus altijd goed afleesbaar.áHet apparaat is stofbestendig, dus ook zand of ander vuil kan de werking niet be´nvloeden.áDe 1GHz CPU en 256MB RAM zorgen voor een vlotte prestaties en het flashgeheugen bedraagt 4GB (niet uitbreidbaar). Dankzij WiFi-support heb je toegang tot internet, met deávooraf ge´nstalleerde ReadRate-service ook tot sociale netwerken.áDe services Dropbox en Send-to-PocketBook zorgen ervoor dat je inhoud kan synchroniseren en naar de Aqua kan overbrengen zonder het apparaat aan te hoeven sluiten op je PC. Deá1.300 mAh accu zorgt voor een batterijduur van ÚÚn maand (uiteraard afhankelijk van gebruik). Verder zijn op de PocketBook Aqua onder andere toepassingen voor een rekenmachine, kalender, fotoalbum en woordenboek voorgeinstalleerd, evenals de spelletjes Chess, Klondike en Sudoku.

Apparaat & afmetingen

De PocketBook Aqua is een e-reader met een gewicht van 170 gram. De afmetingen van de ereader zijn 11,5 x 17,4 x 0,9 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 11,5 x 17,4 x 0,9 centimeter. De PocketBook Aqua is enkel verkrijgbaar in de kleur blauw,zwart. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Pearl-scherm (600 x 800 pixels) van de PocketBook Aqua. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Een e-ink Pearl scherm biedt een beter energiebeheer en snellere omslagtijden dan de originele e-ink schermen. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 17 eBook- en document-formaten, te weten EPUB, PDF, FB2, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC, MOBI, JPEG, BMP, PNG en TIFF eBooks.

Geheugen & connectivity

De PocketBook Aqua heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen PocketBook Aqua

Van de PocketBook Aqua staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de PocketBook Aqua beschikbaar.

Specificaties PocketBook Aqua

Algemeen
ProductPocketBook Aqua
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht170 gram
Afmetingen114,6 x 174,4 x 9,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie600 x 800px
Schermsoorte-ink Pearl
Geheugen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
FormatenEPUB, PDF, FB2, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC, MOBI, JPEG, BMP, PNG, TIFF
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB