Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Pebble Time 1 Foto Pebble Time 2 Foto Pebble Time 3
De Pebble Time biedt enkele uitstekende ideeen, maar mist de verfijnde uitvoering om een vaste plaats om je pols te verdienen.
trustedreviews.com | februari 2015

De Pebble Time is een erg veelzijdig apparaat, en eentje die eindelijk de basiselementen goed voor elkaar heeft. Het toestel is compact, comfortabel om te dragen, heeft een goede batterijduur, en een groot aantal horlogeprofielen en applicaties zijn gratis te installeren. De Pebble Time biedt echter niet, zoals veel concurrentie, alle mogelijkheden van een smartwatch. Het is wel een eenvoudig apapraat waarop je altijd in contact blijft met je digitale leven.
pocket-lint.co.uk | februari 2015

De Pebble Time blinkt uit als opvolger van de originele Pebble. Maar als een smartwatch voelt het aan als niet meer dan een digitaal horloge met wat leuke extra's.
techradar.com | februari 2015

De Pebble Time heeft, ondanks de nederige specificaties, indruk gemaakt dankzij de vlotte prestaties, uitstekende batterijduur en personalisatie-opties. Pebble's tweede smartwatch heeft charme en karakter, met zijn nederige en retro design. Als deze dingen je aanspreken, is de Pebble Time echt iets voor jou.
t3.com | februari 2015

De Pebble Time voegt een kleurendisplay en een microfoon toe aan de winnende Pebble-formule en is daarmee een solide keuze voor als je voor het eerst een smartwatch koopt.
pcmag.com | februari 2015