Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Panasonic G50 1 Foto Panasonic G50 2 Foto Panasonic G50 3

Inleiding

De Panasonic G50 is de allerkleinste mobiele telefoon die op dit moment in Nederland te krijgen is. Verwacht dan ook geen super uitgebreide features. Met deze micro GSM kan je lekker bellen, SMSen en WAPen.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic G50 is een telefoon met een gewicht van 74 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 8,00 x 4,30 x 1,90 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 360 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

Bel- & datafuncties

De Panasonic G50 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de G50 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Panasonic G50 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Panasonic G50 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Panasonic G50 met je PC te verbinden heb je een speciale Panasonic datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Panasonic G50 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 80 pixels.

Prijzen en beoordelingen Panasonic G50

Van de Panasonic G50 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Panasonic G50 beschikbaar.

Specificaties Panasonic G50

Algemeen
ProductPanasonic G50
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht74 gram
Afmetingen80,0 x 43,0 x 19,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie128 x 80px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee