Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Beschikbaar
Resolutie18,0 megapixel
Zoom30x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-TZ80 1 Foto Panasonic DMC-TZ80 2 Foto Panasonic DMC-TZ80 3
De Panasonic Lumix DMC-TZ80 is de beste keuze als je op zoek bent naar een betaalbare compactcamera met een bruikbare viewfinder en een aanzienlijke zoom in een compact formaat. De toevoeging van touch-controls brengt de TZ-serie nu ook in de moderne tijd, al is het ontbreken van een verstelbaar display een schande.
pocket-lint.co.uk | januari 2016

De Panasonic DMC-TZ80 biedt een 18-megapixel sensor in plaats van een 12-megapixel sensor in de voorgaande DMC-TZ70. Helaas lijkt de beeldkwaliteit bij weinig licht slechter geworden. Dat is jammer, want de geboden functionaliteiten zijn uitstekend.
techradar.com | januari 2016

De Panasonic Lumix DMC-TZ80 (TZ81 in Duitsland) overtuigt als een sterke reiscamera met 30-voudige optische zoom. Ook de andere extra's, zoals een elektronische zoeker, touchscreen en vooral de Ultra HD-videorecorder inclusief fotomodi, zijn zeer welkom. Alleen de beeldkwaliteit en snelheden houden geen gelijkwaardige trend met deze hoogwaardige specificaties. Maar voor een camera in deze klasse zijn ze wel in orde.
chip.de | januari 2016

De Panasonic DMC-TZ80 biedt een enorme zoom in een compacte body, maar de kwaliteit van de foto's laat te wensen over, zeker bij weinig licht.
digitaltrends.com | januari 2016

Uitgebreide mogelijkheden en een enorme zoom kunnen de slechte beeldkwaliteit niet compenseren.
trustedreviews.com | januari 2016