Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom16x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-TZ25 1 Foto Panasonic DMC-TZ25 2 Foto Panasonic DMC-TZ25 3 Foto Panasonic DMC-TZ25 4 Foto Panasonic DMC-TZ25 5
De Panasonic DMC-TZ25 is, ondanks zijn enigszins lompe formaat, een van de beste compactcamera's die we gebruikt hebben.
pocket-lint.co.uk | januari 2012

De Panasonic Lumix DMC-TZ25 biedt een groot zoombereik, veel fysieke bedieningsmogelijkheden, accurate en levendige beelden, en een scherpe prijs. De camera is ook voor minder ervaren fotografen een prima keuze dankzij de toegankelijke belichtings- en sluitertijd-instellingen.
cnet.co.uk | januari 2012

De Panasonic DMC-TZ25 is veel meer dan een uitgeklede versie van de DMC-TZ30. De camera heeft zijn eigen karakter en biedt een mix van functionaliteiten die aantrekkelijk zijn voor iedereen die een krachtige superzoom-compactcamera zoekt.
cameralabs.com | januari 2012

De Panasonic Lumix DMC-TZ25 is een compactcamera die geschikt is voor alle soorten fotografie. De camera heeft een lang zoombereik, een goede sensor en je legt er heldere en levendige afbeeldingen mee vast. Het design had iets beter gekund (zoals een minder glanzend scherm), maar al met al is het een prima veelzijdige compactcamera die het aanschaffen waard is.
pcadvisor.co.uk | januari 2012

De Panasonic DMC-TZ25 is een camera die fotografen van alle niveau's iets te bieden heeft. De DMC-TZ25 is een snelle camera met veel unieke functionaliteiten, waarmee je fraaie foto's maakt.
techradar.com | januari 2012