Interessant:

PalmOne LifeDrive review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto PalmOne LifeDrive 1 Foto PalmOne LifeDrive 2 Foto PalmOne LifeDrive 3 Foto PalmOne LifeDrive 4

Inleiding

De LifeDrive is een PDA met een enorm scherm van 320 x 480 pixels en een voor PDA-begrippen grote harddisk van 4 GB. Verder worden WiFi en BlueTooth ondersteund. Vooral gericht op de zakelijke gebruiker.

Apparaat & afmetingen

De PalmOne LifeDrive is een personal pda met een gewicht van 193 gram. De afmetingen van de organiser zijn 12,10 x 7,30 x 1,90 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze PalmOne bestaat uit een Intel XScale processor met een kloksnelheid van 416 MHz. De PalmOne LifeDrive heeft 4 GB intern geheugen (Harddisk). Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze PalmOne heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets), IRDA (infrarood) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

De LifeDrive heeft geen ingebouwde mp3-speler. Ook een voicerecorder hoort tot de standaarduitrusting.

Bediening en besturingssysteem

De PalmOne LifeDrive is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. De PalmOne LifeDrive draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen PalmOne LifeDrive

Van de PalmOne LifeDrive staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de PalmOne LifeDrive beschikbaar.

Specificaties PalmOne LifeDrive

Algemeen
ProductPalmOne LifeDrive
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht193 gram
Afmetingen121,0 x 73,0 x 19,0 mm