Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Foto Palm Vx 1 Foto Palm Vx 2

Inleiding

De Palm Vx was op moment van introductie (okt. 1999) de kleinste PDA op de markt. In deze korte specificatie review bekijken we wat de Vx ons heeft te bieden:

Apparaat & afmetingen

De Palm Vx is een pda-organiser met een gewicht van 114 gram. De afmetingen van de organiser zijn 11,50 x 7,90 x 1,10 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze Palm bestaat uit een Motorola Dragonball EZ processor met een kloksnelheid van 16 MHz. De Palm Vx heeft 1 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van seriele kabel of USB kabel overzetten van en naar je PC. Deze Palm heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De Vx heeft geen ingebouwde mp3-speler. Een voicerecorder ontbreekt.

Bediening en besturingssysteem

Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 160 pixels. De Palm Vx draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Palm Vx

Van de Palm Vx staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Palm Vx beschikbaar.

Specificaties Palm Vx

Algemeen
ProductPalm Vx
Aankondiging2001
Verkoopstart2001
Design
Kleuren

Gewicht114 gram
Afmetingen115,0 x 79,0 x 11,0 mm