Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSPalmOS
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,3 megapixel
Foto Palm Treo 650 1 Foto Palm Treo 650 2 Foto Palm Treo 650 3

Inleiding

Dankzij de palmOne Treo 650 is het makkelijker dan ooit om in contact te blijven met de wereld om je heen. Enerzijds is de Treo 650 een volledige telefoon en anderzijds een complete PDA met ingebouwde camera en MP3 speler.

Apparaat & afmetingen

De Palm Treo 650 is een QWERTY-smartphone met een gewicht van 178 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 11,30 x 5,90 x 2,30 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 360 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 300 uur.

Bel- & datafuncties

Met de Treo 650 kan je relatief snel mobiel internetten dankzij de EDGE ondersteuning. EDGE wordt op dit moment in Nederland echter niet meer ondersteund. Daardoor ben je aangewezen op het veel tragere GPRS. In het buitenland is EDGE nog wel populair. Met de Palm Treo 650 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Palm Treo 650 heeft 32 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern SD en MMC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Dit toestel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en IRDA (infrarood).

Multimedia

Met de Palm Treo 650 kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Palm Treo 650 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 320 pixels. De Palm Treo 650 draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Palm Treo 650

Van de Palm Treo 650 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Palm Treo 650 beschikbaar.

Specificaties Palm Treo 650

Algemeen
ProductPalm Treo 650
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht178 gram
Afmetingen113,0 x 59,0 x 23,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSPalmOS
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 312 MHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag32 MB + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie320 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidEDGE
DualSIM
VerbindingUSB