Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Foto Palm IIIxe 1 Foto Palm IIIxe 2 Foto Palm IIIxe 3

Inleiding

De Palm IIIxe is de monochrome variant van de IIIc. In deze korte review kijken we welke functionaliteit de Palm IIIxe ons te bieden heeft:

Apparaat & afmetingen

De Palm IIIxe is een personal digital assistant met een gewicht van 170 gram. De afmetingen van de organiser zijn 12,00 x 8,90 x 1,80 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze Palm bestaat uit een Motorola Dragonball EZ processor met een kloksnelheid van 16 MHz. De Palm IIIxe heeft 2 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van seriele kabel of USB kabel overzetten van en naar je PC. Deze Palm heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De IIIxe heeft geen ingebouwde mp3-speler. Een voicerecorder ontbreekt.

Bediening en besturingssysteem

Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 160 pixels. De Palm IIIxe draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Palm IIIxe

Van de Palm IIIxe staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Palm IIIxe beschikbaar.

Specificaties Palm IIIxe

Algemeen
ProductPalm IIIxe
Aankondiging2001
Verkoopstart2001
Design
Kleuren

Gewicht170 gram
Afmetingen120,0 x 89,0 x 18,0 mm