Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Packard Bell FunKey 1 Foto Packard Bell FunKey 2 Foto Packard Bell FunKey 3

Inleiding

Een merk MP3 speler met een adviesprijs van 49,99 euro zie je niet elke dag. Toch gaat de FunKey voor deze prijs de toonbank over. Verkrijgbaar in verschillende varianten; namelijk 256 MB, 512 MB en 1024 MB.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell FunKey is een flash mp3-speler met een gewicht van 30 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,80 x 3,20 x 2,00 centimeter. De speeltijd van de 3 AAA batterijen bedraagt (onder ideale omstandigheden) 8 uur achtereenvolgens. De Packard Bell FunKey is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Geheugen en connectivity

De Packard Bell FunKey heeft 256 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Packard Bell FunKey sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Packard Bell FunKey kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Packard Bell is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell FunKey

Van de Packard Bell FunKey staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Packard Bell FunKey beschikbaar.

Specificaties Packard Bell FunKey

Algemeen
ProductPackard Bell FunKey
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht30 gram
Afmetingen88,0 x 32,0 x 20,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag256 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0