Interessant:

Packard Bell Butterfly Touch review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Packard Bell Butterfly Touch 1 Foto Packard Bell Butterfly Touch 2

Inleiding

De Packard Bell Butterfly Touch is een 11,6 inch tablet-netbook. Bijzonder is het draaibare touchscreen-display, dat je kan kantelen en plat op het toetsenbord leggen zodat je de netbook ook als internet tablet kan gebruiken. De Butterfly Touch draait standaard op Windows 7 Home Premium en volgens Packard Bell heeft de Touch een accuduur van 8 uur. Uiteraard wordt WiFi standaard ondersteund, zodat je overal mee kan op internet kan surfen. De stijlvolle Butterfly Touch komt beschikbaar in een zwarte en in een rode uitvoering. Meer informatie volgt.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell Butterfly Touch is een tablet-netbook met een gewicht van 1.7 kilogram. De afmetingen van de netbook zijn 20,90 x 2,90 x 2,90 centimeter. De gebruikstijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 8 uur. De Packard Bell Butterfly Touch is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Hardware

De Packard Bell Butterfly Touch draait op een 0 MHz Intel Pentium SU4100 processor en heeft een intern geheugen van 320 GB. Naast een 320 GB variant is de Packard Bell Butterfly Touch ook verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 1 GB. Het DDR2 SDRAM werkgeheugen bedraagt 3 GB. De maximale resolutie van het 11,6\" scherm is 1366 x 768 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Intel GMA 4500MHD grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de Butterfly Touch ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 3 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Handig is de ingebouwde 5-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de Butterfly Touch in- en uitgangen voor internet, audio, VGA en HDMI. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Packard Bell aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon is ook mogelijk. De Packard Bell Butterfly Touch kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Packard Bell Butterfly Touch draait op Windows 7 Home Premium. Windows 7 Home Premium is de meest gebruikte editie van Windows 7 voor reguliere gebruikers. Windows 7 heeft een fraaie grafische interface, genaamd Windows Aero. Tevens heeft Microsoft Windows 7 zo ontworpen dat het besturingssysteem ook geschikt is voor multi-touch schermen. Windows 7 verscheen in 2009 als opvolger van Windows Vista. Dit betreft de Home Premium-editie. Dit model komt eveneens met een volledige voorgeinstalleerde editie van Adobe Photoshop Elements 7.0 .

Prijzen en beoordelingen Packard Bell Butterfly Touch

Van de Packard Bell Butterfly Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Packard Bell Butterfly Touch is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Packard Bell Butterfly Touch testoverzicht de test

Specificaties Packard Bell Butterfly Touch

Algemeen
ProductPackard Bell Butterfly Touch
Aankondiging2009
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht1650 gram
Afmetingen209,0 x 29,0 x 29,0 mm