Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Packard Bell AudioTwin 1 Foto Packard Bell AudioTwin 2 Foto Packard Bell AudioTwin 3 Foto Packard Bell AudioTwin 4

Inleiding

Af en toe is er toch nog wel een innovatie in audiospeler land, zoals de mogelijkheid om wee koptelefoons aan te sluiten op deze AudioTwin van Packard Bell. Nu kan je dus je muziek delen terwijl je zelf van je muziek kan blijven genieten. Grappig!

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell AudioTwin is een flash mp3-speler met een gewicht van 25 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,30 x 3,00 x 2,10 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 8 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Packard Bell AudioTwin heeft 512 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Packard Bell AudioTwin sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Packard Bell AudioTwin kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Packard Bell is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell AudioTwin

Van de Packard Bell AudioTwin staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Packard Bell AudioTwin beschikbaar.

Specificaties Packard Bell AudioTwin

Algemeen
ProductPackard Bell AudioTwin
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht25 gram
Afmetingen83,0 x 30,0 x 21,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag512 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0