Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Packard Bell AudioKey 1 Foto Packard Bell AudioKey 2 Foto Packard Bell AudioKey 3

Inleiding

Packard Bell beweert de meeste MP3 spelers te verkopen in Nederland. Daar is de AudioKey FM de enige oorzaak van, want meer MP3 spelers heeft Packard Bell op dit moment niet. De AudioKey is een no nonsense MP3 speler in 128 of 256 MB uitvoering.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell AudioKey is een flash mp3-speler met een gewicht van 38 gram. De afmetingen van de speler zijn 3,10 x 8,80 x 2,10 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 14 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Packard Bell AudioKey heeft 128 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Packard Bell AudioKey sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Packard Bell AudioKey kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 128 x 32 pixels. Deze Packard Bell is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell AudioKey

Van de Packard Bell AudioKey staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Packard Bell AudioKey beschikbaar.

Specificaties Packard Bell AudioKey

Algemeen
ProductPackard Bell AudioKey
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht38 gram
Afmetingen31,0 x 88,0 x 21,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie128 x 32px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag128 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB