Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
OSSeries 40
Opslag MB
Scherm3,2" (146 ppi)
Camera3,2 megapixel
Foto Nokia Asha 311 1 Foto Nokia Asha 311 2 Foto Nokia Asha 311 3 Foto Nokia Asha 311 4 Foto Nokia Asha 311 5
De Nokia Asha 311 is, ondanks lage verwachtingen en enkele zwakke punten (zoals het ontbreken van GPS en de basale webbrowser), een verrassend sterke featurephone. Het toestel is redelijk snel in gebruik, heeft een prettige intuitieve interface en een goede accuduur. Maar naast veel concurrerende (Android)-telefoons is de Asha 311 toch wel erg basaal.
trustedreviews.com | juni 2012

De Nokia Asha 311 is het gebruiksvriendelijkste Series 40-model tot dusverre, maar niettemin word je toch vaak lastiggevallen met met cryptische error-berichten en vervelende confirmatie-requests. Daardoor is de Asha 311 niet prettig in gebruik. Deze verouderde technologie is gewoon geen serieuze concurrent voor budget Android-telefoons.
cnet.co.uk | juni 2012

De Nokia Asha 311 is een goedkoop budget-model met basisfunctionaliteiten, dat eenvoudig en bevredigend in gebruik is - en een hele dag meekan na eenmaal opladen. We kunnen het niet aanraden als je belangrijkste telefoon, maar het is wel een prima back-up model of een telefoon voor op reis of voor jongeren.
reghardware.co.uk | juni 2012

De Nokia Asha 311 is het topmodel in de Asha-serie, maar niettemin kan ook dit model zich niet meten met de huidige concurrentie. Het Series 40 OS voelt aan als oude technologie, die er graag uit wil zien als Android. Voor minder of hetzelfde geld haal je een superieure Android-telefoon in huis.
mobilechoiceuk.com | juni 2012