Interessant:

Vraag naar e-readers overtreft verwachtingen

nieuws 14 september 2009 om 08:30

De eerste vraag naar e-readers overtreft de verwachtingen; in de eerste 10 dagen nadat bol.com de Sony Reader en daarbij bijna 2000 digitale boeken in de verkoop gooide, zijn er reeds 1500 verkocht.

Ook het assortiment Nederlandstalige digitale boeken groeit harder dan verwacht, met een instroom van meer dan 100 nieuwe digitale boektitels per week, van populaire schrijvers als Suzanne Vermeer, Kluun en Stieg Larsson.

Meest populair bij bol.com zijn op dit moment de bestsellers van Stieg Larsson, David Baldacci en Marion Pauw. Op dit moment zijn drie titels uit de Nederlandse bestseller top vijf bij bol.com digitaal verkrijgbaar, waaronder twee boeken (waaronder Mannen die vrouwen haten) van eerstgenoemde auteur Stieg Larsson.

Sony Reader

De meer dan 100.000 Nederlandstalige en Engelstalige digitale boeken zijn direct te downloaden in de winkel van bol.com. De nieuwe generatie Sony Readers is ook te bestellen in twee varianten: de Sony Reader Touch Edition (€ 299) en de Sony Reader Pocket Edition (€ 199).

De Sony Reader is niet de eerste e-reader op de Nederlandse markt (die eer gaat naat de iLiad iRex), maar biedt door samenwerking met bol.com wel het uitgebreidste digitale boekenassortiment.

portablegear.nl