Interessant:

T-Mobile Pulse verbreedt Androidportfolio

nieuws 3 september 2009 om 22:17

T-Mobile introduceert vandaag een nieuwe exclusieve Android smartphone, de T-Mobile Pulse. Met de Pulse hoopt T-Mobile nog meer internetgebruikers aan zich te binden.

T-Mobile Pulse

De T-Mobile Pulse is de derde exclusieve Android handset van T-Mobile. Eerder introduceerde de Duitse operator al de T-Mobile G1 en de T-Mobile G2 Touch

De Pulse is een zwart-chromen smartphone ontwikkeld door Huawei. Het grote 3,5" touchscreen zorgt voor een prettige werkomgeving. Met een 3,2 megapixel camera, een 3,5” HVGA touchscreen, HSDPA, bluetooth, WiFi, GPS, een SD-kaartingang en een trackball om te navigeren - heeft de Pulse voldoende in huis.

"We zien een enorme interesse en groei in onze mobiele internetdiensten", zegt Henny van der Heiden, Directeur Corporate Communicatie bij T-Mobile Nederland. "Met de T-Mobile Pulse bieden we onze klanten een aantrekkelijke manier om gebruik te maken van mobiel internet met de toepassingen en het gebruiksgemak van het Android-platform."

Met de T-Mobile Pulse kunnen klanten op de hoogte blijven van het laatste nieuws, contact onderhouden op hun sociale netwerken en e-mailen. Naast een aantal standaard geïnstalleerde populaire Google-toepassingen kunnen gebruikers zelf naar keuze applicaties downloaden uit het uitgebreide aanbod van Android Market.

portablegear.nl