Interessant:

Sony Ericsson XPERIA X2 debuteert

nieuws 2 september 2009 om 18:24

Aan de vooravond van de IFA 2009 in Berlijn is de Sony Ericsson XPERIA X2 zo goed als officieel gepresenteerd. De XPERIA X2 is de lang verwachte opvolger van de X1.

Sony Ericsson XPERIA X2 opengeschoven

Wat direct opvalt aan de Sony Ericsson XPERIA X2 is dat het uiterlijk hipper is geworden. Daar waar de X1 nogal vierkant was biedt de X2 toch een veel rondere aanblik. De prettige user-interface lijkt op het oog hetzelfde gebleven, met het grote verschil dat de XPERIA X2 op Windows Mobile 6.5 zal draaien in plaats van 6.1.

Sony Ericsson XPERIA X2 gesloten

Nog niet alle specificaties zijn bekend, maar de bloggers bij xperiancers.com weten te melden dat de X2 voorzien is van een 8,1 (!) megapixel camera, een 4 GB microSD kaart en 13 voorgeïnstalleerde panels.

De XPERIA X1 is vorig in 2008 tijdens het World Mobile Congress aan pers en publiek getoond. Dit jaar waren er al eerder geruchten over een opvolger van de X1, niet in de laatste plaats door een tweet van Harold de Kort van Sony Ericsson Nederland.

De letter X was erg populair vandaag bij de Scandinavische toestelproducenten. Eerder introduceerde Nokia namelijk (onder andere) de Nokia X3 en de Nokia X6. Het aantal geïntroduceerde X-toestellen komt met de X2 in totaal op 3, wat met recht een record is.

xperiancer.com