Interessant:

HTC Touch2 aangekondigd

nieuws 2 september 2009 om 17:43

HTC heeft vandaag de HTC Touch2, een van de eerste Windows Mobile 6.5 smartphones, aangekondigd. Windows Mobile 6.5 biedt een geheel nieuwe interface en tal van interactieve diensten.

HTC Touch2

PortableGear zette al eerder de meest opvallende features van Windows Mobile 6.5 op een rij. Leuke interactieve diensten zijn onder andere Windows Marketplace for Mobile, waarmee gebruikers in staat zijn eenvoudig applicaties te vinden en downloaden. Microsoft's nieuwe My Phone maakt het mogelijk gratis foto's, muziek, contacten en tekstberichten automatisch te back-uppen en synchroniseren van de Touch2 naar het web.

"De HTC Touch2 biedt de touch-beleving die miljoenen mensen al gewend zijn van HTC", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "Of het gaat om het plegen van een telefoontje, de status van een vriend checken of simpelweg een belangrijke e-mail beantwoorden, met de HTC Touch2 hebben gebruikers dit alles binnen hun bereik."

Qua hardware biedt de Touch2 een 2,8" touchscreen met QVGA resolutie, HSDPA, GPS, bluetooth, Wifi en een 3,2 megapixel camera.De HTC Touch2 is vanaf begin oktober verkrijgbaar in de Benelux. De adviesprijs bedraagt 299,- euro zonder abonnement.

De aankondiging van HTC valt samen met een drietal aankondigingen van Nokia, te weten de Nokia N97 mini, de Nokia X3 en de Nokia X6.

portablegear.nl