Interessant:

Nokia X3 en Nokia X6 getoond

nieuws 2 september 2009 om 09:45

Nokia heeft tijdens Nokia World in Stuttgart een compleet nieuwe telefoonserie geïntroduceerd, namelijk de muzikale X-serie bestaande uit de Nokia X3 en de Nokia X6.

Nokia X6 en Nokia X3

De Nokia X6 is een toestel dat aan alle kanten multimedia uitstraalt. De X6 is voorzien van een 16:9 scherm dat is geoptimaliseerd voor het bekijken van foto’s, video’s en internetpagina’s. Met de X6 heb je direct toegang tot de Ovi Store en biedt op het startscherm plaats aan 20 widgets voor direct contact met vrienden en virtuele community’s, zoals Facebook.

Nokia's Vice President Jo Harlow over de X6: "De Nokia X6 en Comes With Music vormen een ijzersterke combinatie waarmee muziekfans alle muziek kunnen downloaden die ze maar willen – snel, gemakkelijk en kosteloos. We bieden mensen hiermee soepele toegang tot een enorme muziekverzameling, met afspeelmogelijkheden op een fraai touchscreen-toestel."

Nokia X6

Naast de X6 ziet ook de Nokia X3 het levenslicht. De X3 is gericht op muziekliefhebbers en is aanzienlijk goedkoper dan de X6. De specificaties zijn logischerwijs ook minder. Belangrijkste features zijn de geïntegreerde stereo-speakers, de ingebouwde FM-radio en een 3,2-megapixel camera.

Nokia X3

Om zoveel mogelijk uit de nieuwe toestellen te halen introduceert Nokia ook nog een tweetal muzikale accessoires. De Nokia Mini Speaker MD-9 is een luidspreker in zakformaat die een geluidsweergave van een volwaardige luidspreker biedt. De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505, een ergonomische lichtgewicht headset met halssnoer die ook in lawaaiige omgevingen hoogwaardige muziek- en spraakkwaliteit levert.

Beide toestellen zullen in de laatste drie maanden van 2009 in de winkels arriveren. De Nokia X6 krijgt een adviesprijs (zonder abonnement) van rond de 550 euro. De Nokia X3 zal voor rond de 140 euro advies in de winkels liggen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten