Interessant:

Nog een dag tot de Nokia N97 mini

nieuws 1 september 2009 om 17:40

Aan de vooravond van Nokia World 2009 in Stuttgart is nog steeds niet zeker of en wat voor producten Nokia gaat lanceren, maar talloze blogs en nieuwssites weten het zeker: morgen komt de Nokia N97 mini in ieder geval.

De Nokia N97 werd al eind december 2008 aangekondigd en is sinds de zomer in Nederland verkrijgbaar. Ter ondersteuning is Nokia een intensieve reclamecampagne gestart. Geruchten over een Nokia N97 mini doken voor het eerst in juni 2009 op. Toen kwam alleen de naam naar buiten. Foto's, specs en prijzen ontbraken waardoor alle elementen voor een echt gerucht aan- (en af) wezig waren.

Nokia N97 mini

Eind augustus werden de geruchten over de Nokia N97 mini sterker. Het toestel werd toen in een adem genoemd met de Nokia N900, die ondertussen ge´ntroduceerd is. Mobile Review wist zelfs met zekerheid te melden dat Nokia tijdens Nokia World met de Nokia N97 mini zou komen. Mobile Review wist ook te melden dat de N97 mini ongeveer 100 euro goedkoper zou zijn dan de N97. Het achtervoegsel 'mini' zou slaan op het kleinere scherm en het mindere geheugen van de N97 mini.

De laatste ontwikkeling in het Nokia N97 mini verhaal is de publicatie van bovenstaande (pers)foto door het Franse blog BeGeek. Al met al houdt de Nokia N97 mini de internetjournalisten aardig bezig. Komende dagen zal blijken of de mini echt bestaat.

BeGeek.fr