Interessant:

Sony Ericsson W995 Ed Hardy editie

nieuws 31 augustus 2009 om 11:52

Sony Ericsson introduceert samen met The Phone House een 'tatoeagetelefoon', de W595 Ed Hardy edition. Hardy is een Amerikaanse tatoe-artiest, die weliswaar niet zelf meer tatoeëert, maar wel mentor is van een aantal tatoeëerders.

De Sony Ericsson W595 Ed Hardy edition heeft covers in Ed Hardy design, maar ook de software van de telefoon is in Ed Hardy stijl. Schrijf SMS berichten op z’n Ed Hardy’s, beweeg door het Ed Hardy-menu en wanneer de telefoon even niet wordt gebruikt verschijnt de trademark handtekening van Ed Hardy in de screensaver.

Sony Ericsson W595 Ed Hardy

"Don Ed Hardy is beroemd om zijn stijlvolle ontwerpen en is bekend over de gehele wereld", zegt Harold de Kort, Communicatie Manager Sony Ericsson Benelux. "We zijn enthousiast om een telefoon uit te brengen die met zijn hulp aan de buitenkant én aan de binnenkant helemaal in zijn stijl is ontworpen."

De Duitse tak van The Phone House had in 2008 de primeur. In samenwerking met Sony Ericsson deze bijzondere telefoon ontwikkeld. "Het werd een ware rage. Wij zijn dan ook verheugd deze telefoon in ons assortiment op te nemen", aldus Martijn Hol, Commercial Director The Phone House Nederland.

De Sony Ericsson W595 Ed Hardy edition is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij The Phone House, zowel in de winkels als online.

portablegear.nl


Gerelateerde producten