Interessant:

T-Mobile introduceert Vairy Text

nieuws 25 augustus 2009 om 11:02

T-Mobile introduceert 7 september de T-Mobile Vairy Text, een smartphone voor het prepaid-segment die uitstekend geschikt is voor sms'en, chatten en mailen.

Vairy Text is uitgerust met een volledig QWERTY toetsenbord voor het snel en gemakkelijk bijhouden van sms-contacten. Daarnaast biedt de Vairy Text toegang tot alle gangbare online chatfuncties waaronder MSN, Google Talk en Facebook.

T-Mobile Vairy Text

Internetten met de Vairy Text is zeer eenvoudig met het Scroll Wheel en het volwaardige toetsenbord. Het toestel is voorzien van een Opera Mini Browser en direct klaar voor gebruik. Het mobieltje beschikt verder over een 2 megapixel camera die tevens als webcam kan worden gebruikt. Voor foto's, liedjes, filmpjes en andere media is er 20 MB intern geheugen beschikbaar op het toestel. Door het Micro SD slot kan dit ook nog eens worden uitgebreid.

De adviesprijs van de T-Mobile Vairy Text is € 79,95 voor prepaid. Prepaid sms'en wordt extra voordelig met SMS Bonus van T-Mobile. Daarmee krijg je bij aankoop van minimaal € 10, - beltegoed, 300 gratis sms'jes bij je tegoed gestort in de volgende maand.

portablegear.nl


Gerelateerde producten