Interessant:

HTC Leo, Mega en Click op handen

nieuws 19 augustus 2009 om 09:30

Als we alle geruchten op internet moeten geloven komt HTC binnenkort met drie nieuwe toestellen: de HTC Leo (een nieuwe flagship Windows-telefoon) en de mid-range HTC Mega en HTC Click.

Engadget wist, door de ontdekking van een ROM, dat de HTC Leo er daadwerkelijk aankomt. De Leo zou het nieuwe Windows Mobile-vlaggenschip van HTC worden. De HTC Leo beschikt over een groot 4,3" touchscreen-display en zou in elk geval beschikken over WiFi, HSDPA, GPS en een 3,5mm poort. Het is nog niet zeker of HTC Leo de daadwerkelijk naam van dit toestel, dat gaat draaien op Windows Mobile 6.5, wordt.

Unwired View meldde verder deze week dat HTC nog dit najaar met twee nieuwe mid-range telefoons komt, de HTC Click en de HTC Mega. De HTC Click, die al eerder uitlekte, zou een mid-range Android-toestel zijn. De HTC Mega zou daarentegen weer een mid-range Windows Mobile 6.5-toestel zijn, die nog wel zou beschikken over HSDPA, GPS en een 3 megapixel camera.

Het is nog even afwachten wanneer deze nieuwe HTC smartphones daadwerkelijk op de markt komen en of de genoemde namen de daadwerkelijke toestelnamen zullen zijn.

Naschrift: de Click is uiteindelijk uitgebracht als de HTC Tattoo.

portablegear.nl